Parket shop me një eksperiencë prej 12 vitesh në tregun shqipetare ofron parkete 100% natyralë ku fortësia, ngrohtesia dhe jetëgjatësia i bëjnë parketet e kompanise Parket Shop unik në llojin e vet duke krijuar një marrdhënje më të veçantë të klientit me parketin.Falë eksperiencës, korrektësisë dhe profesionalizmit në shërbimet ndaj klientëve, tashmë me një staf te kualifikuar kemi arritur te jemi ndër më të mirët në fushen e tregtimit dhe shërbimeve të parketeve dhe aksesorëve të tyre në bashkëpunim me firmat më të mira në Europë duke ofruar parket cilesore të çertifikuar me garanci nga 10 deri ne 35 vjet.

foto pershkrimi

Parket Shop ofron mbi 100 lloje parketesh laminate eco-flooring pëe të gjitha llojet e ambienteve duke i dhënë mundesi dhe lehtësi klienteve te bëjnë zgjedhjen e duhur.Parket Shop ofron gjithashtu parkete druri inxhinierike të linjave klasike dhe moderne nga lloje të ndryshem druri si: lis, frashër, mehrbaë, iroko, dousi, arrë, qershi etj. Ku ngrohtësia natyraliteti dhe jetëgjatësia në harmoni me njëra tjetren bëjnë që ju të ndiheni komodë ne ambientet tuaja.Shkallë të brendshme druri, duke bërë të mundur përshtatjen e shkallës sipas stilit, kërkeses dhe ambientit të klientit.

magazina